| Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
|
Smurtas šeimoje
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 07:44:46 | Nr. # 1 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Ar teko patirti smurtą šeimoje, darbe - fizinį, psichologinį...ar kitokios formos...Kaip manot kas daugiau smurtauja - vyrai, moterys...Ar mušat savo vaikus?
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 08:00:36 | Nr. # 2 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Nuo mazumes uzaugau matydama smurta... tevas megejes stikliuka kilnot,tai isgeres budavo labai agresyvus...mama kente 25 metus,mes ( o musu 4 vaikai buvo) uzauge nebegalejom pakesti to,tai padejom ,kad mama issiskirtu su juo...Niekada nesupratau ir nesuprasiu, kaip galima rodyti savo kvaila jega pries silpnesni...Savo vaiku nemusu...ranka nepakiltu...
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 08:59:06 | Nr. # 3 |
|
ištikima klubo narė
|
O ar supratai savo mamą, kodėl ji taip ilgai kentėjo?
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 10:33:03 | Nr. # 4 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) O ar supratai savo mamą, kodėl ji taip ilgai kentėjo? Ne...turbut ir nesuprasiu..mamos kiek klausdavom kodel tu su juo tiek buni, atsakydavo,kad bijo...ne viena karta spejo issisukt nuo peiliu smugiu..policija i seimos barnius nesikisa, isvezdavo keliom valandom ir grizes sukeldavo dar didesnius cirkus... ilga laika pykau, nes tevas mus zalojo ne tik fiziskai, bet ir moraliskai...kosmaru nebesapnuoju gal kokie 4 metai...as tik viena zinau, ne duok Dieve mano vyras pakeltu ranka ,as nekenteciau,nei del saves,nei del vaiku...
|
|
| |
| smeizike |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 10:50:46 | Nr. # 5 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
as patyriau ta pati kaip ir Ievux, kol buvau maza bijojau, kai paaugau stojau ginti mamos, tevas labai nustebo kodel as jo nebijau, as jam tiesiai pasakiau kad jei dar pakels ranka, pakelsiu ir as pries ji, matyt pabijojo, nes daugiau nemuse tik uzgauliojo zodziais. O kai issikeliau gyvent kitur, jau nemaciau kas ten dedasi, bet stengiausi uzziuret, kad tevas nepasijaustu karalium. Maniskis pries mane rankos niekada nekels, mes snekejom apie smurta seimoje ir jo nuomone yra neigiama, uzauges geroje seimoje, nemates tu baisumu, jis nesupranta, kaip galima kelt ranka pries mylima zmogu, silpnesni uz save.
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 10:58:53 | Nr. # 6 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (smeizike) Maniskis pries mane rankos niekada nekels, mes snekejom apie smurta seimoje ir jo nuomone yra neigiama, uzauges geroje seimoje, nemates tu baisumu, jis nesupranta, kaip galima kelt ranka pries mylima zmogu, silpnesni uz save. Maniskis irgi uzauges geroje seimoje,kur moteris buvo gerbiama.Ir jis taip pat nesupranta,kaip galima kelt ranka pries moteri... O man yra teke su tevu mustis, net prisimint baisu ...
|
|
| |
| smeizike |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 11:08:24 | Nr. # 7 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
siaubas, man teko tik grasint jam, buciau net negalvojus ar ivykdyt savo grasinimus jei reiketu, bet dekui dievui kad nereikejo. Mama daug per ji prisikentejo. Dabar kai liko vienas, tai baisiausiai jos gedi, eina prie jos kapo ciut ne kas antra diena.
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 11:48:21 | Nr. # 8 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Ne...turbut ir nesuprasiu..mamos kiek klausdavom kodel tu su juo tiek buni, atsakydavo,kad bijo...ne viena karta spejo issisukt nuo peiliu smugiu.. Gaila, kad baimė blogas patarėjas. Atsiprašau visų, kuriems tai skaudi tema, bet manau apie tai kalbėti reikia ir padėti į tokią situaciją papuolantiems žmonėms...
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 11:49:49 | Nr. # 9 |
|
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
| Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 12:17:23 | Nr. # 10 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Gaila, kad baimė blogas patarėjas. Atsiprašau visų, kuriems tai skaudi tema, bet manau apie tai kalbėti reikia ir padėti į tokią situaciją papuolantiems žmonėms... Ne tik kalbeti, bet ir realios pagalbos reikia...mes tada mazi vaikai buvom,ir del mamos baisu,ir del paciu...o baime ji viska sukausto,ir logiskai mastyt nelabai ir gali tuo momentu
|
|
| |
| mazea |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 15:49:34 | Nr. # 11 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
siaubas,uzuojautu jums merginos ka teko patirti as ne esu patyrusi smurto ir pas mus seimoje,tai isvis kelti ranka ar balsa nepriimta,vyras gyvenime negaletu pakelti rankos,jei supykstam tai nekalbam kol pyktis praeis ir viskas,o rekauti ar mustis is vis nesuprantu.Vaikui esu paemusi dirziuka,kai oziukas buvo,bet neskaitau tai musimu,tik prilieciau,seip i kampa statom,kad ozius varytu,bet mazai taip buna.Gaila man vaikuciu lb tuose seimose kur smurtas,ka jie mato...ir moterys manua neturetu kenteti ir kreiptis pagalbos.
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 17:45:22 | Nr. # 12 |
|
ištikima klubo narė
|
Kartą grupiokė atėjo į egzaminą mėlynom rankom, man norėjos jos tą draugą patį prilupt....
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 18:00:57 | Nr. # 13 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Teko ir man tą patirt, tiesa ne smugius,o stiprų pastumimą nuo kurio griūnant ant laiptų mėlynės ant rankos atsirado. Vieną kartą ir manau paskutinį, nes žino, kad jei pasikartos iškart išeisiu. Net nesudvejojus 
|
|
| |
| mazea |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 18:05:52 | Nr. # 14 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Teko ir man tą patirt, tiesa ne smugius,o stiprų pastumimą nuo kurio griūnant ant laiptų mėlynės ant rankos atsirado. Vieną kartą ir manau paskutinį, nes žino, kad jei pasikartos iškart išeisiu. Net nesudvejojus cia nuo vyro taip? 
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 18:19:11 | Nr. # 15 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) cia nuo vyro taip? Taip, bet tada dar nebuvom vedę.
|
|
| |
| mazea |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 18:25:03 | Nr. # 16 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Taip, bet tada dar nebuvom vedę. manau,popieriukas,kad vede nieko nekeicia,bet buna kad prarandi kantrybe ar pan.tiesiog tu pati turi suprasti laiku kada reikia dinkt nuo tokiu vyru.Na,tau tikiuosi taip nepasikartos,linkiu draugiskai gyventi 
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 18:43:27 | Nr. # 17 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) manau,popieriukas,kad vede nieko nekeicia, Aišku, kad ne Čia tik nuo pačio žmogaus priklauso. Tas popierėlis nei antrankius uždeda, kad privalai kentėti, nei laisvėn išmeta.
|
|
| |
| mazea |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 19:04:45 | Nr. # 18 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Aišku, kad ne Čia tik nuo pačio žmogaus priklauso. Tas popierėlis nei antrankius uždeda, kad privalai kentėti, nei laisvėn išmeta. taip,taip,bet tik manau zmogus viena karta pakeles ranka,pakels ir kita karta,aisku,pas tave nzn kas buvo,jis nemuse taves,pastume,visko gyvenime buna.Nera namu be dumu kaip sakoma 
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 19:24:55 | Nr. # 19 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) Nera namu be dumu kaip sakoma Aišku, kaip danguje taip ir ant žemės. 
|
|
| | |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 21:17:17 | Nr. # 21 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Pas mane ir buvo (na dar tebėra) smurtas šeimoj patėvis mėgsta stikliuką pakilnojas parodyt kas šeimininkas vaikystėj iki kraujo yr sumušęs, žandikaulį sulaužęs, išžagint norėjo Žiauru...neturiu žodžių... Tokiam tai- ir tap pat . tada žinotų kaip rankas kiloti prieš moteris. Quote (arija) Lig šiol nesuprantu kodėl mama nesiskiria, nors gerai į skūrą gauna, su mėlynėm vaikšto myli matyt be galo Ar gali būti tokia meilė? Jaučiu kai gyveni atskirai su savo šeima, net lengviau.
|
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 21:24:56 | Nr. # 22 |
|
ištikima klubo narė
|
Gal galioja posakis - kuo daugiau muša, tuo labiau myli...Pakankamai dažnai per savo gyvenimą sutikau moterų, kurios bijo atsakomybės už savo gyvenimą ir laikosi įsikibusios bet kokio vyro - pasileidėlio, girtuoklio, smurtautojo...Nei labai jų gali pasmerkti, nei pateisinti...Jos pasirinko tokį gyvenimą. Ar ne keista, daugelis galvoja, kad tik moterys iš vidutinio, nepasiturinčio slauoksnio patiria smurtą, bet didžioji dalis - išsilavinusios, protingos moterys, kurios "praranda save" turėdamos tokį vyrą, kuris kaip koks siurbėlė sugadina gyvenimą, įkalba tokių dalykų, kad ko gero nori nenori moteris ima jais tikėti. Kodėl? Ogi todėl, kad kuo artimesnis žmogus, tuo geriau jis žino silpnąsias vietas - per kurias gali įskaudinti ir atrasti kokiais dalykais gali manipuliuoti... 
Žinutę redagavo Jurgute - Trečiadienis, 2009-04-15, 21:49:09 |
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 21:34:40 | Nr. # 23 |
|
ištikima klubo narė
|
Žinutę redagavo Jurgute - Trečiadienis, 2009-04-15, 21:43:17 |
|
| |
| Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 21:50:30 | Nr. # 24 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Ar gali būti tokia meilė? Jaučiu kai gyveni atskirai su savo šeima, net lengviau. Kažin, ar lengviau - vis gi mama, o ji, manau, tikrai rūpi ir ne vis viena kaip su ja elgiamasi...
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-15, 21:50:38 | Nr. # 25 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) Pas mane ir buvo (na dar tebėra) smurtas šeimoj patėvis mėgsta stikliuką pakilnojas parodyt kas šeimininkas vaikystėj iki kraujo yr sumušęs, žandikaulį sulaužęs, išžagint norėjo vien žo ... Lig šiol nesuprantu kodėl mama nesiskiria, nors gerai į skūrą gauna, su mėlynėm vaikšto myli matyt be galo o saviškiam vaikam kartais išrašau beržinės kaip gi be jos vargsiuke,ziauru.. pas mus tevas tik mazus lupdavo,prisimenu ruosdama pamokas kazkokio zodzio rusiskai paklausiau,tai taip uz plauku pakrate,kad kuokstais isukavau,bet kai paaugom perejo i kita taktika-zodziais "valge" ,tad teko ismokt apsigint ir save ir mama,nekarta nuo mano zodziu zliumbes o dabar mama pas mus vadove,tevas ramus,pasikeite 
|
|
| |
|
|
|