|
Klubo nariai. Vieni apie kitus.
|
|
| Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 17:40:38 | Nr. # 51 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Quote (Rufas) is manes dar klubo narys ne koks Pagal žinučių skaičių sakyčiau jau ŠIOKS TOKS Quote (Rufas) nezadu ir nesikisiu i jusu bendravimo rata Tai ne ratas, ten yra kavinukė, būtent todėl kartais virtualiai, o kai kurios ir realiai pasivaišiname bei vaišiname vienos, kitas Quote (Rufas) ar del Kaikuriu keistis Pirmiausia pabandyk daugiau apie save pasakyti, gal nebereikės keistis 
|
|
| |
| Rufas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 17:42:55 | Nr. # 52 |
|
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-05-06
vaikai: 4
|
Quote (Puikutė) o kas tai gali nuspręsti? juk skirtingose situiacija ta pati nuomonė gali visai netikt. as visose situacijose stengiuosi islikti tolerantiskas 
|
|
| |
| Rufas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 17:45:57 | Nr. # 53 |
|
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-05-06
vaikai: 4
|
Quote (Irmuckiukas) Rufas rašė: is manes dar klubo narys ne koks Pagal žinučių skaičių sakyčiau jau ŠIOKS TOKS Rufas rašė: nezadu ir nesikisiu i jusu bendravimo rata Tai ne ratas, ten yra kavinukė, būtent todėl kartais virtualiai, o kai kurios ir realiai pasivaišiname bei vaišiname vienos, kitas Rufas rašė: ar del Kaikuriu keistis Pirmiausia pabandyk daugiau apie save pasakyti, gal nebereikės keistis na yra toks dalykas kaip isankstinis nusistatymas,jei taip zmones elgiasi as nezadu jiem irodinet kad jie klysta.o zinuciu nera daug nes nebunu tiek daznai su jumis ir kavos neageriu nes nlb turiu kada bet kai laiko turiu vsiada miela palepet 
|
|
| |
| minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:13:49 | Nr. # 54 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
išsiliejom ir gerai, nėr ko čia pytis. Pasikoliot - sveika, tik nereikia peržengt ribų. Forume - kaip gyvenime, visos aitros verda. Pasikolioji ir gyveni toliau. Negali visi būti vienos nuomonės, kiekvienas lieka prie savosios,tik ne visi tai supranta arba nenori suprast.aciu uz demesi
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:26:44 | Nr. # 55 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Vakaruska) kazkaip sita tema sukele audru bent pradzioj Pritariu.... Manau, kad nereikėjo visai jos sugalvoti.... 
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:28:33 | Nr. # 56 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Manau, kad nereikėjo visai jos sugalvoti.... naikinam 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:29:04 | Nr. # 57 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
issiliet issiliejo, bet ir ima jaustis tas "koliojimasis"
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:30:37 | Nr. # 58 |
|
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
| minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:33:25 | Nr. # 59 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
arba reikia ismokt prijimt kitu nuomone arba tikrai koliotis,kiekvienam neitiksi
|
|
| |
| xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:33:43 | Nr. # 60 |
|
Removed
|
Quote (Rufas) as visose situacijose stengiuosi islikti tolerantiskas kai baigsiu šeima pasirūpint išrėšiu savo požiūrį apie toleranciją 
|
| |
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:35:40 | Nr. # 61 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) arba reikia ismokt prijimt kitu nuomone arba tikrai koliotis,kiekvienam neitiksi Aš ir užvedžiau temą išsakyti, išsilieti, juk suaugę žmonės esam, gyvenam ne pasakoje. Bet dabar atrodo tik karą sukurščiau 
|
|
| |
| xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:36:56 | Nr. # 62 |
|
Removed
|
Quote (Odeta) Aš ir užvedžiau temą išsakyti bet pati irgi neįvardinai kas tau netinka 
|
| |
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:39:43 | Nr. # 63 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Odeta, na kad pradejai ir kalbi uzuomenom tai kokia cia tiesa? kokios nuomones issakymas? nes tik maciau ejima uzuomenom,
|
|
| |
| Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:41:00 | Nr. # 64 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Manau, kad nereikėjo visai jos sugalvoti O aš manau vertėjo Quote (Odeta) atrodo tik karą sukurščiau Juk priėjom nuomonės, kad kiekvienas turi savo nuomonę tai kur čia karas? 
|
|
| |
| minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:41:06 | Nr. # 65 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Aš ir užvedžiau temą išsakyti, išsilieti, juk suaugę žmonės esam, gyvenam ne pasakoje. Bet dabar atrodo tik karą sukurščiau turbut ne visi supranta ko cia ateina,gera ta tema,tik ne visi supranta kitu nuomone
|
|
| |
| balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:42:15 | Nr. # 66 |
|
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vakaruska) nes tik maciau ejima uzuomenom, as irgi,ir nemaciau ko konfliktuot abi issaket nuomones ir gerai tiesiog dabar reike aprimt..
|
|
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:43:03 | Nr. # 67 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) bet pati irgi neįvardinai kas tau netinka Tikrai neįvardyjau. Quote (Vakaruska) Odeta, na kad pradejai ir kalbi uzuomenom tai kokia cia tiesa? kokios nuomones issakymas? nes tik maciau ejima uzuomenom, Norėjau sužinoti kaip kitos elgiasi vienokioje ar kitokioje situacijoje o ne badymasi pirštais, beto jei jau viskas taip gerai, ko tiek nesusipratimų kilo?
|
|
| |
| minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:43:38 | Nr. # 68 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vakaruska) na kad pradejai ir kalbi uzuomenom tai kokia cia tiesa? kokios nuomones issakymas? nes tik maciau ejima uzuomenom, o ar butina ta nuomone visa issakyti,nu turiu forume antipatija,ar reikia cia lyst i kiekvieno dusia,ir spausti kad davai netylek sakyk,sitoj vietoj nuomones issiskiria.
|
|
| |
|
| minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:45:13 | Nr. # 70 |
|
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) as irgi,ir nemaciau ko konfliktuot bet kitos su spaudimu ir isaukia tuos konfliktus
|
|
| |
| xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:47:11 | Nr. # 71 |
|
Removed
|
Quote (Rufas) as visose situacijose stengiuosi islikti tolerantiskas šeima rami, tai galiu keverzot. matai, mano kuklia nuomone tolerancija irgi yra suprantama skirtingai. mano nuomone tolerancija yra tada, kai pasakai žmogui viską rinkdamas žodžius, kitam tolerancija, kai aplamai patyli ir nieko nesakai, trečiam nesvarbu kokias žodžias išsakyta nuomonė, ketvirtam, kai tisiai šviesiai nesakai, bet užuominom leidi suprast ir t.t. vėlgi nėra pasauly vienos bendros tiesos ir bendro sprendimo kuris tiktų absoliučiai visiems. ir tai kas tau yra tolerantiška nebūtinai bus tolerantiška mano atžvilgiu. aš nemanau, kad nutylėjimas yra tolerancija. man tai veidmainiavimas.
|
| |
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:47:25 | Nr. # 72 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) manau daug kas is musu supras apie ka tu,ir as jungiuos prie taves kad ta zmogu stengiuos apeiti Quote (Ritaka) Odeta, minimi, as jungiuosi prie jusu pasakymo Quote (mazea) merginos,na ir kas cia galetu buti?jei jau sukurta tokia temele tai ir pasisakykit,simpatijas ir antipatijas,manau tos uzuomenos jau tokios keistos... o as galiu pasakyti su tom kur dazniausiai bendrauju susirasineju,man visos prie sirdies,galiu net isvardinti:Odeta,Balandiene,Arija,Puikute,Ritaka,Jurgute,minimi,Irmuckiukas ir aisku musu Tinakris,esate man lb saunios merginos,aisku su jumis daznai bendrauju,apie kitas negaliu nieko pasakyti,nes nebendravau is arciau. Dėkui už supratimą . Viskas gerai, kadangi ši tema kelia daug neigiamų emocijų reikia ją šalint.... Nesipykit per mano durną galvą...
|
|
| |
| xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:48:44 | Nr. # 73 |
|
Removed
|
Quote (Odeta) Dėkui už supratimą . Viskas gerai, kadangi ši tema kelia daug neigiamų emocijų reikia ją šalint.... Nesipykit per mano durną galvą... nereikia. gi gyvenimo klaidų ištrint irgi negali. nevaidinkim, kad nieko nebuvo. kas buvo, tas buvo, kas ką pasakė, tas tą pasakė.
|
| |
| |
| Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:49:21 | Nr. # 74 |
|
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) nemanau, kad nutylėjimas yra tolerancija. man tai veidmainiavimas. Tai tada čia daugelis tokie tada, nes daug kas daug ką nutyli. Taip jau gyvenime yra.
|
|
| |
| xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:50:34 | Nr. # 75 |
|
Removed
|
Quote (Odeta) Tai tada čia daugelis tokie tada, nes daug kas daug ką nutyli. Taip jau gyvenime yra. nu va, tą ir sakiau, kad tolerancija galima suprast skirtingai. tik tiek, kad pradėt sakyt ir nebaigt yra elementariai nemandagu. bent jau mano nuomone.
Žinutę redagavo Puikutė - Antradienis, 2009-05-19, 18:51:20 |
| |
| |